Юбилей
Честит юбилей,
нека искрица на радост в сърцето ти загрей,
младост-радост, зрялост- житейска цялост, старост-мъдрост,
младостта съди, а старостта опрощава грехове,
желая ти да береш на живота най-добрите плодове,
когато човек е млад, той най-добре живее и копнее,
а зрелостта ни учи на житейски уроци,
а и как да се справим със своите пороци,
но старостта е златната есен на нашето битие,
благославям твоето житие,
то да е изпълнено с много семейна сплотеност,
по-малко отговорност
и повече грижовност!!!
© Пламена Сомова All rights reserved.