2 апр. 2012 г., 10:59

Юбилей 

  Поэзия
977 0 0

Юбилей

 

Честит юбилей,

нека искрица на радост в сърцето ти загрей,

младост-радост, зрялост- житейска цялост, старост-мъдрост,

младостта съди, а старостта опрощава грехове,

желая ти да береш на живота най-добрите плодове,

когато човек  е млад, той най-добре живее и копнее,

а зрелостта ни учи на житейски уроци,

а и как да се справим със своите пороци,

но старостта е златната есен на нашето битие,

благославям твоето житие,

то да е изпълнено с много семейна сплотеност,

по-малко отговорност

и повече грижовност!!!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??