За баба с много обич!
За скъпата ни баба с най-голямо удоволствие,
желаем ти да бъдеш здрава и щастлива от сърце,
да бъдеш винаги така усмихната, добричка,
да показваш пътя ни към светли върхове.
Желаем ти да бъдеш все така грижовна,
да ни даряваш винаги със твоя смях и веселба,
здравето да бъде ангел твой пазител,
а нашата любов да бъде твоя дар от нас.
Желаем ти най-ценното на този свят богатство,
желаем ти красиви мигове и все така напред,
да бъдеш винаги във времето щастлива,
обичаме те, знай, твои Теди и Мартин.
Честит Рожден Ден, мила бабо!
Обичаме те!
05.10.2007
Теди и Марти
© Мартин Аргиров All rights reserved.