8 окт. 2007 г., 09:42

За баба с много обич 

  Поэзия » Другая
14446 0 8
 

За баба с много обич!



За скъпата ни баба с най-голямо удоволствие,

желаем ти да бъдеш здрава и щастлива от сърце,

да бъдеш винаги така усмихната, добричка,

да показваш пътя ни към светли върхове.

 

Желаем ти да бъдеш все така грижовна,

да ни даряваш винаги със твоя смях и веселба,

здравето да бъде ангел твой пазител,

а нашата любов да бъде твоя дар от нас.

 

Желаем ти най-ценното на този свят богатство,

желаем ти красиви мигове и все така напред,

да бъдеш винаги във времето щастлива,

обичаме те, знай, твои Теди и Мартин.

 

Честит Рожден Ден, мила бабо!

 

Обичаме те!





05.10.2007

Теди и Марти

© Мартин Аргиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??