Mar 12, 2011, 11:57 AM

За двете свине 

  Poetry
575 0 6

            За двете свине

 

В равни пловдивски ливади

срещат се две свинки млади

и едната поздравява:

- Здрасти, майна, где тъдява?

- Тука се разхождам, майна,

да ми слегне тъй храната.

- А какво обядва днеска?

- Лайна с чесън на салата.

А пък ти с какво се храни?

- Само с лайна прясно срани.

- Но защо пък само лайна?

- Щото имам среща, майна.

© Георги Белев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??