За едното нищо
Колко много искам да обичам всичките хора!
Без изключение на нито един.
Да мога да ги гушна, и прегърна, и да ги утеша
- ей тъй, по човешки...
Но невъзможно е всичкото това мечтание,
чедата Аврамови не приемат даже да им се каже:
- Обичам те! Просто ей така!
За едното кръгло нищо!
© Есфир Асфар All rights reserved.
Поздрав за откровението!