Sep 26, 2020, 5:57 PM

За изкуството 

  Poetry » Other
279 0 0

За какво да пишем, питате вие?
Според мен - да спасим нацията да се затрие!

Също мисля - трябват сериозни теми.

Вдъхновения много - пълно е с проблеми.

Как да направим хубав света?

Как всяка душа да полети?
Животът и смъртта, любовта...

Но преди всичко в творбите

трябва да се разкриват на народа борбите.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??