За какво да пишем, питате вие?
Според мен - да спасим нацията да се затрие!
Също мисля - трябват сериозни теми.
Вдъхновения много - пълно е с проблеми.
Как да направим хубав света?
Как всяка душа да полети?
Животът и смъртта, любовта...
Но преди всичко в творбите
трябва да се разкриват на народа борбите.
© Георги Всички права запазени