Apr 4, 2013, 9:50 AM

За Измамата 

  Poetry » Phylosophy
419 0 1

Измамата, когато лъсне!

Очакваме ний  чудеса!

Съдбата  в блатото ни блъсне

и  ни изхвърли от  света...

 

Ний под земята търсим рима

за  любовта неповторима,

с дела велики и дела,

за нея все трошим глава.

 

О, в робството на любовта си

ний всичко можем да дадем,

но щом Измамата ù разберем,

не надживяваме яда си!

 

Нима  сме мъдри, мили хора,

щом с чувствата  тъй водим спора?!

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??