За какво живея?...
За да гледам как докосваш нея,
за да виждам как целуваш нея,
за да знам, че сърцето ти е нейно,
за да знам, че душата ти е нейна.
Боли ме, а ти не знаеш,
обичам те, а ти не знаеш,
ако знаеше това...
щеше ли да се промени нещо.
Щеше ли отново да ме обичаш,
щях ли отново да пленя сърцето ти,
щеше ли тя да остане сама,
както аз в дните без теб.
Моля се за чудо...
ти да ме видиш,
ти да ме докоснеш,
ти да ме обичаш!
© Десислава Димитрова All rights reserved.
Поздрав!