3.02.2007 г., 22:03 ч.

За какво живея 

  Поезия
834 0 1

За какво живея?...

За да гледам как докосваш нея,
за да виждам как целуваш нея,
за да знам, че сърцето ти е нейно,
за да знам, че душата ти е нейна.

Боли ме, а ти не знаеш,
обичам те, а ти не знаеш,
ако знаеше това...
щеше ли да се промени нещо.

Щеше ли отново да ме обичаш,
щях ли отново да пленя сърцето ти,
щеше ли тя да остане сама,
както аз в дните без теб.

Моля се за чудо...
ти да ме видиш,
ти да ме докоснеш,
ти да ме обичаш!

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Деси! Текстът ти поражда пред мен два въпроса с един отговор. Въпросите са за характера на литературната творба и за това какво е любов, а отговорът е, че имаш време да си отговориш и на двата въпроса, ако внимаваш.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??