Jun 3, 2009, 11:00 PM

За лятото =) 

  Poetry
391 0 3

За лятото =)

 



Знаеш ли колко е трудно

да пишеш за слънце в зимния ден?

Да пишеш за топли лъчи,

когато навън светът е студен?

 

Стоя почти премръзнала

навън със боси крака

и тичам усмихната, волна,

газейки нежно снега.

 

Само мисълта за лятото

ме топли в този момент.

И да се усмихвам ме кара

докато настъпи летният ден!

 


© Стефка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??