За лятото =)
Знаеш ли колко е трудно
да пишеш за слънце в зимния ден?
Да пишеш за топли лъчи,
когато навън светът е студен?
Стоя почти премръзнала
навън със боси крака
и тичам усмихната, волна,
газейки нежно снега.
Само мисълта за лятото
ме топли в този момент.
И да се усмихвам ме кара
докато настъпи летният ден!
© Стефка Георгиева Всички права запазени