Feb 25, 2021, 7:24 AM

За Любовта 

  Poetry » Love
292 0 0

Вие се пътечка китна,

сред приведени върби,

следвам стъпките ти пресни,

скоро минала си ти.

 

Знам, че чакаш обич млада,

на поляната сама,

бързам, нося ти наслада,

ех това е любовта.

 

Трепка сладък страх в сърцето,

с нежни търсещи очи,

ти даряваш ме с целувка,

кръв ми кипва във уши.

© Ивета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??