Вие се пътечка китна,
сред приведени върби,
следвам стъпките ти пресни,
скоро минала си ти.
Знам, че чакаш обич млада,
на поляната сама,
бързам, нося ти наслада,
ех това е любовта.
Трепка сладък страх в сърцето,
с нежни търсещи очи,
ти даряваш ме с целувка,
кръв ми кипва във уши.
© Ивета Todos los derechos reservados