Jul 13, 2014, 9:53 AM

За нашия ген 

  Poetry » Other
371 0 0

О, няма да се разбереме,
със тоя ген щом се родим,
ний няма "Злото" си да спреме,
на всички ще се инатим!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??