13 jul 2014, 9:53

За нашия ген 

  Poesía » Otra
368 0 0

О, няма да се разбереме,
със тоя ген щом се родим,
ний няма "Злото" си да спреме,
на всички ще се инатим!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??