Ще ме погалиш ли
пак?
Толкова приятна е
ласката ти…
По-добре от теб
никой не прави това.
Ако се забавиш още малко,
не ще усетя отново
тази наслада,
защото вече
съвсем съм разтворена.
Побързай,
моля те,
прецъфтявам…
Промълви розата
и за вятъра отрони
листенце.
© Ласка Александрова All rights reserved.
Много, много ми хареса!