8.04.2010 г., 21:48 ч.

За него 

  Поезия
854 0 10



Ще ме погалиш ли

пак?

Толкова приятна е

ласката ти…

По-добре от теб

никой не прави това.

Ако се забавиш още малко,

не ще усетя отново

тази наслада,

защото вече

съвсем съм разтворена.

Побързай,

моля те,

прецъфтявам…


Промълви розата

и за вятъра отрони

листенце.

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??