Аз искам в този свят да те обичам!
Всеки ден да бъдеш с мене ти!
Любима всеки ден да те наричам!
И да потъвам твоите очи!
Като морето мамят с дълбините
и покоряват моето сърце!
Прегръщат ме! Целуват ме вълните
на моето, любимото море!
Не искам утре аз да те обичам!
Искам днес и тука, и сега!
Със теб да съм, това за мен е всичко!
Единствено желание в света!
За мене ти си въздухът, небето!
Всичко си за мене на света!
Вятърът в гората и полето!
Дъждът, водата,, росната трева!
Единствена, обичана, желана!
Създадена от Бога красота!
Сънувана и в сънища мечтана!
Тайнствена и истинска! Жена!
29.09.2024 г.
© Георги Иванов All rights reserved.