29 сент. 2024 г., 23:13

За нея 

  Поэзия » Любовная
106 2 0
За нея

 

Аз искам в този свят да те обичам!

Всеки ден да бъдеш с мене ти!

Любима всеки ден да те наричам!

И да потъвам твоите очи!

 

Като морето мамят с дълбините

и покоряват моето сърце!

Прегръщат ме! Целуват ме вълните

на моето, любимото море!

 

Не искам утре аз да те обичам!

Искам днес и тука, и сега!

Със теб да съм, това за мен е всичко!

Единствено желание в света!

 

За мене ти си въздухът, небето!

Всичко си за мене на света!

Вятърът в гората и полето!

Дъждът, водата,, росната трева!

 

Единствена, обичана, желана!

Създадена от Бога красота!

Сънувана и в сънища мечтана!

Тайнствена и истинска! Жена!

 

29.09.2024 г.

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??