Jan 21, 2008, 12:38 PM

за Теб 

  Poetry » Love
1015 0 2

Знай!

В сърцето ми

мястото е твое!

Търпяла бих нападки

и присмех твои,

защото знам, че Ти

и чувства имаш сладки!

© Сълза All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??