21.01.2008 г., 12:38 ч.

за Теб 

  Поезия » Любовна
987 0 2

Знай!

В сърцето ми

мястото е твое!

Търпяла бих нападки

и присмех твои,

защото знам, че Ти

и чувства имаш сладки!

© Сълза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??