May 28, 2010, 10:30 PM

За теб 

  Poetry
552 0 0

                                          За   теб!

 

 

 

                 От ден на ден ти ставаш все по-скъп за мен

                 и всеки миг, и всеки час

                 изгарям аз по теб от страст.

 

 

                 Всеки ден и всяка нощ

                 разбирам, че без теб не мога аз

                 и, вече останала сама,

                 само теб обича моята душа.

 

 

                 Но ти ме нараняваш все неволно,

                 усмихваш се, когато ме боли

                 и не знаеш, че сърцето ми е пусто,

                 наранено е дълбоко от лъжи.

 

 

                 Винаги, когато те поглеждам

                 и срещам твоите очи,

                 сърцето започва да тупти

                 и щастливо е, че още го боли.

 

 

                 На теб ти бих простила всичко,

                 за мен си ангел ти

                 и, повярвай ми, че единственият в

                сънищата и мечтите ми си само ти!           

© МАРИЯ КЛЕМЕНТИЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??