За теб!
От ден на ден ти ставаш все по-скъп за мен
и всеки миг, и всеки час
изгарям аз по теб от страст.
Всеки ден и всяка нощ
разбирам, че без теб не мога аз
и, вече останала сама,
само теб обича моята душа.
Но ти ме нараняваш все неволно,
усмихваш се, когато ме боли
и не знаеш, че сърцето ми е пусто,
наранено е дълбоко от лъжи.
Винаги, когато те поглеждам
и срещам твоите очи,
сърцето започва да тупти
и щастливо е, че още го боли.
На теб ти бих простила всичко,
за мен си ангел ти
и, повярвай ми, че единственият в
сънищата и мечтите ми си само ти!
© МАРИЯ КЛЕМЕНТИЕВА Все права защищены