Jul 5, 2011, 8:13 PM

За теб... 

  Poetry » Love
718 0 0

Дойде и преобърна живота ми,

като метеор пресече небосклона.

Дойде и накара сърцето ми

без страх да върви по наклона.

 

Обичам изгрева в очите ти,

който чертае нови светове.

Обичам нежността на вълните ти

в твоето бурно, неспокойно море.

 

Кратка мисъл върху дивия цвят

спряла се, го заслепява.

Силно желание и страст летят

и безсъние пак обещават!

 

Колко дълго те измислях

и в мечтите си живях.

Колко дълго аз те исках

и изцяло твоя бях!

 

И колко още ще те обичам?

Все повече след всеки ден...

А колко още ще те имам?

Цял живот, аз до теб и ти до мен!

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??