Дойде и преобърна живота ми,
като метеор пресече небосклона.
Дойде и накара сърцето ми
без страх да върви по наклона.
Обичам изгрева в очите ти,
който чертае нови светове.
Обичам нежността на вълните ти
в твоето бурно, неспокойно море.
Кратка мисъл върху дивия цвят
спряла се, го заслепява.
Силно желание и страст летят
и безсъние пак обещават!
Колко дълго те измислях
и в мечтите си живях.
Колко дълго аз те исках
и изцяло твоя бях!
И колко още ще те обичам?
Все повече след всеки ден...
А колко още ще те имам?
Цял живот, аз до теб и ти до мен!
© Ирина Все права защищены