Dec 31, 2010, 2:56 PM

"За теб" 

  Poetry » Love
989 0 0

Няма кътче на таз земя,

на което за тебе не би отишла тя!

Няма ад и рай,

ти слабостта си ù, знай!

 

Няма човек, по-мил ù от тебе,

само за теб ден и нощ тя копнее.

За тебе би минала през огън и вода,

само за тебе би проляла сълза!

 

Себе си би жертвала за твоя изгода,

Обича те - това е нейната прокоба!

Роб ти е това, що в нея бие,

роб докрая, дори да я убие!

© Габриела Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??