Няма кътче на таз земя,
на което за тебе не би отишла тя!
Няма ад и рай,
ти слабостта си ù, знай!
Няма човек, по-мил ù от тебе,
само за теб ден и нощ тя копнее.
За тебе би минала през огън и вода,
само за тебе би проляла сълза!
Себе си би жертвала за твоя изгода,
Обича те - това е нейната прокоба!
Роб ти е това, що в нея бие,
роб докрая, дори да я убие!
© Габриела Христова Всички права запазени