Nov 14, 2020, 1:56 AM

За теб 

  Poetry » Love
891 2 2

Стоплѝ ме с нежния си глас,
разкажи ми приказка омайна.
В мен бушуват пламъци от страст -
ти си любящата ми тайна.

Пазя те дълбоко, защитена -
далеч от чуждите ръце.
Знай, от теб съм упоена -
събирам в шепи твоето сърце.

Аз дишам, любя и творя -
за мен ти си рая на земята.
Без теб безпаметно гнетя,
изчезвам някъде в тъмнината.

За нас краят е далечен,
Потънал в сива, празна тишина.
Ти - момент свещен и вечен -
Приюти ме в твоята душа.

 

© Янита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??