14.11.2020 г., 1:56 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
892 2 2

Стоплѝ ме с нежния си глас,
разкажи ми приказка омайна.
В мен бушуват пламъци от страст -
ти си любящата ми тайна.

Пазя те дълбоко, защитена -
далеч от чуждите ръце.
Знай, от теб съм упоена -
събирам в шепи твоето сърце.

Аз дишам, любя и творя -
за мен ти си рая на земята.
Без теб безпаметно гнетя,
изчезвам някъде в тъмнината.

За нас краят е далечен,
Потънал в сива, празна тишина.
Ти - момент свещен и вечен -
Приюти ме в твоята душа.

 

© Янита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??