Feb 16, 2007, 2:23 PM

за теб 

  Poetry
1216 0 1

Затвавям очите си,

тайно мечтая

как катеря връх,

цветя бера - подарък за теб!

 

Разтварям душата си,

открих любовта!

Ще целуна устните -

подарък от мен за теб!

 

© Георги Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??