16 feb 2007, 14:23

за теб 

  Poesía
1246 0 1

Затвавям очите си,

тайно мечтая

как катеря връх,

цветя бера - подарък за теб!

 

Разтварям душата си,

открих любовта!

Ще целуна устните -

подарък от мен за теб!

 

© Георги Атанасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??