Apr 22, 2015, 4:31 PM

За теб, живот 

  Poetry
476 0 0

За теб, живот, ще вдигна аз наздравица,

за твоята десница, сила и любов,

живот без теб съм окован в яма,

за теб на всичко съм готов.

 

Теб усещам в мириса на светлината,

ти вярвам си навсякъде около мен,

а музиката бликаща в недрата ти,

дарява своя нов рефрен.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??