За теб, живот, ще вдигна аз наздравица,
за твоята десница, сила и любов,
живот без теб съм окован в яма,
за теб на всичко съм готов.
Теб усещам в мириса на светлината,
ти вярвам си навсякъде около мен,
а музиката бликаща в недрата ти,
дарява своя нов рефрен.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados