Apr 19, 2011, 10:19 PM

За теб, любима! 

  Poetry » Love
1208 0 2

Езеро от любов изпитвам към теб.
Барабар с лодките навред.
Аз умирам от любов по теб всеки ден.
Нали и ти също за мен.
Е, сега знаеш защо съм такъв.
Самотен, когато ти си до мен.
Еликсир на живота за мене си.
Красотата в мрачните дни.
И любовта в моите очи...
Шегувам се! Мразя те! УМРИ!!!

© Николай Бунев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??