19.04.2011 г., 22:19 ч.

За теб, любима! 

  Поезия » Любовна
1167 0 2

Езеро от любов изпитвам към теб.
Барабар с лодките навред.
Аз умирам от любов по теб всеки ден.
Нали и ти също за мен.
Е, сега знаеш защо съм такъв.
Самотен, когато ти си до мен.
Еликсир на живота за мене си.
Красотата в мрачните дни.
И любовта в моите очи...
Шегувам се! Мразя те! УМРИ!!!

© Николай Бунев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??