ЗА ТЕБ, ПРИЯТЕЛКО
Благодаря, приятелко добра,
че съпричастна си във моята тъга.
Благодаря, че моите сълзи прогони
и усмивката моя ти догони.
Благодаря за всичко, що направи ти за мен...
Благодаря, че осветяваш моя ден!
На М.
© Дарк Стефанова All rights reserved.