13 нояб. 2010 г., 17:58

За теб, приятелко 

  Поэзия
1332 0 3

ЗА ТЕБ, ПРИЯТЕЛКО

 

Благодаря, приятелко добра,

че съпричастна си във моята тъга.

 

Благодаря, че моите сълзи прогони

и усмивката моя ти догони.

 

Благодаря за всичко, що направи ти за мен...

Благодаря, че осветяваш моя ден!

 

На М.

© Дарк Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??