На ръба на лятото
писмо ти пратих.
За мойта отлетяла вяра,
за мойта мечта еднодневка.
Пише:
Ако утре те няма,
не ме моли да се усмихвам.
Пише:
Виновен си за загубения спомен,
виновен си за неизпитаните чувства,
виновен си, за невзетите решения.
Виновен си за неказаното Сбогом.
И в послеписа - само болка
от разкъсаните страници на живота ми.
© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.