16 jul 2008, 17:46

За вината ти 

  Poesía » De amor
553 0 4

На ръба на лятото

писмо ти пратих.

За мойта отлетяла вяра,

за мойта мечта еднодневка.

Пише:

Ако утре те няма,

не ме моли да се усмихвам.

Пише:

Виновен си за загубения спомен,

виновен си за неизпитаните чувства,

виновен си, за невзетите решения.

Виновен си за неказаното Сбогом.

И в послеписа - само болка

от разкъсаните страници на живота ми.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??