Където и да потърсиш Надеждата,
тя ще отлита като птица,
пожелала да вкуси дъха на свободата.
Където и да потърсиш Любовта,
тя ще отговаря с мелодията,
изсвирена от струните на твоето сърце.
Където и да потърсиш Вярата,
тя ще остане вън от теб,
ако преди това не си опитала
вкуса на свободата и песента на сърцето.
Затова прибери духа си в измеренията на Небето,
но не забравяй Земята, която поглъща стонове
и отправя вик за помощ…
© Мариана Харизанова All rights reserved.