Заблудата, че ще ни мине...
Да, добре, хайде ще се разделим,
нали времето може да лекува всичко,
голяма работа, че ще ни заболи,
все някога ще спрем да се обичаме...
Няма да те целувам – няма проблем,
не си мой и трябва да го осъзная,
няма да прекарваш уикендите с мен,
скоро ще спрем да се виждаме съвсем, зная...
И казват ни, че ще ни мине,
на този свят всичко отминава,
още има-няма 50-60 години
и почти съм сигурна – ще те забравя...
Добре, няма да ти пиша и звъня,
сякаш това ще те накара да забравиш,
сякаш пък че няма всяка нощ в съня
всичко забранено с мен да правиш...
И това, че няма да се виждаме,
да се докосваме, целуваме и с нежни думи наричаме,
не ще ни помогне да се ненавиждаме,
напротив, по-силно от раздялата ще се обичаме...
И някога, някога, когато за всичко е късно,
когато наистина няма да имаме право на каквото и да е...
Ще се срещнем, ще пием вино и ще се целунем мръсно
и тогава напълно ще сринем спасените ни сега светове...
02.09.2016
© Радослава Михайлова All rights reserved.