Jan 14, 2007, 10:17 PM

забрава 

  Poetry
603 0 6

Небето синьо ме понася и летя,
изгубвам се във вечност и мечти,
политам над морета и цветя,
и радвам се на слънчеви лъчи...

...И тебе, миличка, забравям аз,
за топлия ти глас забравям,
забравям всичко между нас
и болката раздираща забравям.

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??