14 янв. 2007 г., 22:17

забрава 

  Поэзия
598 0 6

Небето синьо ме понася и летя,
изгубвам се във вечност и мечти,
политам над морета и цветя,
и радвам се на слънчеви лъчи...

...И тебе, миличка, забравям аз,
за топлия ти глас забравям,
забравям всичко между нас
и болката раздираща забравям.

© Йордан Серафимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??