Aug 11, 2012, 5:02 PM

Забрави 

  Poetry » Love
521 0 0

 

ЗАБРАВИ

 

Чух, с любов гореща

ти ме призова.

Смееш се отсреща,

кимаш ми с глава.

 

... Беше златно време,

трепетно за нас.

Мислех те с надежди,

теб обичах аз...

 

Но сега е късно.

Няма аз и ти.

Мина много време.

Мен ме забрави!

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??