11.08.2012 г., 17:02 ч.

Забрави 

  Поезия » Любовна
522 0 0

 

ЗАБРАВИ

 

Чух, с любов гореща

ти ме призова.

Смееш се отсреща,

кимаш ми с глава.

 

... Беше златно време,

трепетно за нас.

Мислех те с надежди,

теб обичах аз...

 

Но сега е късно.

Няма аз и ти.

Мина много време.

Мен ме забрави!

© Желязка Дракалиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??