May 16, 2014, 11:55 AM

Забрави ме 

  Poetry » Love
690 0 1

                            Забрави ме

Уморих се от ритъма на сърцето,

което учестено бие.

Уморих се от мисли.

Уморих се да крия.

Нека спрем да се искаме.

Нека няма ранени.

Времето ще заличи

дните  на уединение.

Пред теб е хоризонтът -

чист и лъчист.

Поеми въздух -

забрави ме...

У дома ме чакат

насълзените очи на дъщеря ми,

ранените колена на сина ми

и нежният зов на жена ми.

Не мога да деля 

сърцето си на две.

Да се разделим

докато е време,

така по-малко боли.

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много истинско!!Докосна ме!!БРАВО от мен!!
Random works
: ??:??