May 27, 2018, 1:43 AM

Задушница 

  Poetry » Other
528 1 7

Задушница е..
Набрах от твоите череши, дядо.
И на баба от божура ѝ любим.
На гроба ви свещичка ще запаля
и заедно за миг ще помълчим.

 

Напуканите устни на пръстта
с червено вино ще полея.
Не ви отне от нас смъртта,
щом още със спомени живея.

 

© Юлиана Никифорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??