'' Заедно до край''
Слагаш края точно сега
и забравяш само за мига,
и дали това е самата истина
можеш само ти да твърдиш,
защото на края на света се намираш ти.
Само и единствено си припомни как с теб се гледахме сляпо,
също така и как си изпращахме въздушните целувки.
И освен това имената си пишехме винаги слято,
а какво ще кажеш и за най-нежните наши милувки.
Сякаш сме били винаги аз и ти -
заедно докрай и май така останахме с тебе.
Слагаш края точно сега
и забравяш единствено за мига,
и макар аз пак да съм си сам,
като луд винаги ще повтарям,
че ми трябваш ти и че само тебе искам.
© Кою Коев All rights reserved.